Kostal
ODW
LTH

Официјална плакета која е доделена на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“-Охрид од страна на Делегацијата на Германското стопанство како партнер во проектот на дуалното стручно образование

Tablicka Final (1)-page-001

download
mon_logo
bro-boja2 copy
Screenshot_2
eucebnici
logo
Logoevn

Последни вести

Slika 1
30
Nov
Прв дигитален саем за средно стручно образование

На 30.11.2021 година во организација на Македонскиот центар за граѓанско образование во Скопје се одржа првиот дигитален саем на средно стручно образование. На овој дигитален саем зедоа учество и професорите Љупчо Балески и Гоце Георгиевски, како и учениците од IV-5 клас: Евгенија Шулевска, Марио Анѓелкоски и Христијан Бајмакоски, кои ги изнесоа своите искуства од одвивањето на […]

Posted in: Вести,
22
Nov
Ученици од ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ наградени на литературниот и ликовниот конкурс „ Заедно за убав и хуман свет“

Учениците од ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ – Охрид учествуваа на наградниот литературен и ликовен конкурс при Општинската организација Црвен крст од Охрид на тема: „Заедно за убав и хуман свет“ и освоија прво, второ место и пофалница. Литературен конкурс: Ученичката Андријана Огненоска од I-С клас освои прва награда за најдобра поетска творба, а ученикот Никола […]

Posted in: Вести,
Vezba 1
12
Nov
Показна вежба за евакуација при пожар и земјотрес на учениците и вработените во ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“

Во организација на Отсекот за превенција при СВР Охрид, Територијалната противпожарна единица и Црвен Крст Охрид, денес 12.11.2021 година  во 10:30 часот во ОЕМУЦ „Св.Наум Охридски“ во Охрид беше спроведена показна вежба за евакуација при пожар и земјотрес. Во показната вежба учествуваа учениците и наствниците од првата смена.      Вежбата се реализира според претходно утврдено и разработено сценарио […]

Posted in: Вести,