Презентации на Центарот

Учениците: Иво Јовчески, Бобан Кочески, Ален Бајрам, Александар Трпески, Бојан Иловски, Мартин Димитријески и Димитар Димоски од паралелката III-3 од нашиот Центар, под менторство на проф. Ацо Вретоски, изработија видеопроект со кој го афирмираа нашето училиште, ги прикажаа модерниот и современ изглед на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски”, одличните услови за работа и пријатна атмосфера, како и дел од наставниот кадар од нашето училиште.
Учи паметно, работи стручно!

Прием кај градоначалникот г-н Константин Георгиески

Прием кај градоначалникот г-н Константин Георгиески.

Отворен ден на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ Охрид

Отворен ден во ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ Охрид .

Интервју на директорот на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“,  професор Сашо Недески за Супер Радио и порталите OhridPress и Inpress во акцијата „ЗАЕДНО до подобри услови за поквалитетно образование на децата“.

Интервју на директорот на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“, професор Сашо Недески за Супер Радио и порталите OhridPress и Inpress .

Учество на директорот на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“,  професор Сашо Недески во емисијата „Под лупа“ на Телевизија Мики која се емитуваше на 21.02.2019 година

Учество на директорот на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“, професор Сашо Недески во емисијата „Под лупа“.