Презентации на Центарот

Интервју на директорот на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“,  професор Сашо Недески за Супер Радио и порталите OhridPress и Inpress во акцијата „ЗАЕДНО до подобри услови за поквалитетно образование на децата“.

Интервју на директорот на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“, професор Сашо Недески за Супер Радио и порталите OhridPress и Inpress .

Учество на директорот на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“,  професор Сашо Недески во емисијата „Под лупа“ на Телевизија Мики која се емитуваше на 21.02.2019 година

Учество на директорот на ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“, професор Сашо Недески во емисијата „Под лупа“.