Електротехничка струка

Профили:

Електротехничар енергетичар. електротехничар за електроника и телекомуникации и електротехничар за компјутерска техника и автоматика.

Машинска струка

Профили:
Машински техничар, техничар за компјутерско управување и автотехничар мехатроничар

Сообраќајна струка

Профили:
Техничар за патен сообраќај

Лични услуги

Профили:

Козметичар техничар

Последни вести

technology-1920-1200-wallpaper
30
Nov
АГЕНДА НА ДРЖАВНИОТ ИЗБОР – Проект „Лидер“

Проект „Лидер“– избор на најдобар ученик во струка од завршните години во стручното образование во Република Македонија АГЕНДА НА ДРЖАВНИОТ ИЗБОР 30 ноември 2015 година 9.00 – 10.00 Пристигнување на учесниците 9.00 – 10.00 Состанок на Централната комисија 10.00 – 10.15 Обраќање кон учесниците на натпреварот 10.15 – 10.30 Подигање на тестовите од страна на […]

Posted in: Вести,
emuc2
26
Nov
Ученици од ОЕМУЦ“Св.Наум Охридски“ го посетија Музејот на македонската борба за државност и самостојност во Скопје

На 09.10.2015 година Младинската организација при ОЕМУЦ „Св Наум Охридски“ – Охрид, организираше посета на Музејот на македонската борба за државност и самостојност, музеј на ВМРО и музеј на жртвите од комунистичкиот режим.   Училишната екскурзија имаше за цел усвојување и проширување на знаењата на учениците, развивање позитивен однос кон националните, уметничките, научните и културните […]

Posted in: Вести,
Tehnicka-skola-Valjevo-1805
26
Nov
Работен состанок во врска со претстојниот натпревар Балкан Јуниор, што ќе се одржи во Техничката Школа во Ваљево
Во периодот од 02-04 октомври во Ваљево се одржа работен состанок во врска со претстојниот натпревар Балкан Јуниор, кој ќе се одржи во Техничката Школа во Ваљево во мај 2016 година. На состанокот присуствуваа директорот на училиштето Јане Цаноски и наставникот Владо Јанкулоски, ментор на учениците натпреварувачи. ОЕМУЦ“Св.Наум Охридски“ по втор пат ќе учествува на [...]
Posted in: Вести,